Amenajare apartament: colaborarea cu un studio de design interior este soluția salvatoare dacă te-ai plictisit de casa ta și nu știi  cum ai putea s-o amenajezi având în vedere spațiul mic sau lipsa unei viziuni.

Când colaborezi cu un studiou de design interior este important să comunici clar și să îți exprimi preferințele și nevoille, deoarece acest lucru va ajuta echipa de designeri să creeze un concept și un plan care să se potrivească cu gusturile și stilul tău de amenajare preferat.

În general, serviciile de design interior includ consultanță în design, realizarea de planuri și schițe, selecția de mobilier și accesorii, recomandări privind culorile și materialele potrivite, precum și gestionarea procesului de amenajare.

Iată câteva motive pentru care apelarea la un designer de interior  îți poate transforma complet casa, dintr-una ternă și mică în una spațioasă –  da, spațioasă! –  și primitoare de oaspeți.

 

Iată ce îți poate oferi studioul de design interior Kamera:

 

Expertiză și cunoștințe profesionale

Designerii de interior Kamera sunt experți în domeniul amenajării interioare. Ei au o înțelegere profundă a principiilor de design și a aspectelor practice de amenajare interioară. Astfel, aceștia pot evalua potențialul apartamentului tău și îți pot oferi soluții personalizate, pentru a-l optimiza și pentru a profita la maximum de fiecare atu pe care îl oferă acesta și pentru a obține o amenajare apartament exact cum ți-ai imaginat.

Viziune creativă și estetică

Designerii noștri de interior au o viziune creativă dezvoltată. Prin urmare, putem transforma ideile tale în concepte coerente și putem crea, de asemenea, un design care să reflecte personalitatea și preferințele tale. Totodată, designerii noștri te vor ajuta să alegi culorilor, texturilor, piesele de mobilier, sistemul de iluminat, dar și accesoriilor potrivite pentru a obține un interior frumos și armonios.

Optimizarea spațiului

Cu ajutorul unui Moodboard ( planșă A3) vom realiza un colaj de imagini și culori care te vor ajuta să vezi în ansamblu cum va arăta apartamentul tău. Astfel vom maximiza spațiul disponibil și vom îmbunătăți funcționalitatea casei tale. Totodată, această planșă A3 ne ajută să  creăm un concept de design în funcție de utilizarea eficientă a spațiului de depozitare, de iluminarea naturală și artificială și de aranjamentul mobilierului. Astfel, vom crea pentru tine un spațiu care să se potrivească nevoilor tale și care să fie practic în utilizare. 

Economisirea timpului și a efortului

Amenajarea unei case este un proces copleșitor. De aceea, studioul Kamera va prelua această responsabilitate de la tine și se va ocupa de TOT: planificare, coordonare, achiziționarea materialelor și a mobilierului necesar. Acest lucru îți va permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale și să eviți stresul de a te ocupa de toate aceste detaliile obositoare.

Acces la resurse și rețele de furnizori

Designerii de interior au conexiuni și rețele extinse de furnizori și producători. Acest lucru înseamnă că vom putea obține pentru tine acces la materiale, produse și soluții de calitate superioară, care nu sunt întotdeauna disponibile publicului larg. Totodată, colaborarea cu noi îți va oferi șansa de a beneficia de prețuri accesibile și de a obține produse unice și de înaltă calitate pentru casa ta. 

Bugetare eficientă

Designerii noștri de de interior vor lucra în limitele bugetului tău, astfel că îți vom oferi cel mai bun raport calitate-preț. Totodată, te putem ajuta să stabilești un buget realist și să planifici cheltuielile astfel încât să obții rezultate nu doar satisfăcătoare, ci peste  așteptările tale.

Așadar, studioul de design interior Kamera îți oferă servicii de amenajare cameră cu cameră de calitate și la prețuri avantajoase ce vor transforma apartamentul tău mic și plictisitor  în casa ta de vis, plină de confort și oaspeți.