Kamera: DESPRE NOI

 

Bine ai venit în lumea Kamera, o lume în care creativitatea și inovația se combină cu tehnologia modernă pentru a aduce proiectele tale la viață! Suntem un studio de design interior cu o experiență vastă și o echipă de specialiști pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții și cele mai frumoase idei pentru casa ta.

Pentru noi, fiecare proiect este unic și ne place să colaborăm cu clienții noștri pentru a înțelege stilul lor personal și pentru a crea un concept de design personalizat. Prin urmare, vom lucra împreună pentru a identifica cele mai bune opțiuni de amenajare, astfel încât să îți poți transforma locuința într-un spațiu perfect, adaptat nevoilor și preferințelor tale.

Fie că este vorba despre amenajarea unei singure camere sau a întregii locuințe, oferim soluții personalizate, la prețuri mici, deoarece dorim să ajungem în casele a cât mai mulți români. Totodată, procesul de amenajare îl vom parcurge împreună cu tine. Astfel, la final, locuința ta va avea un stil unitar, iar fiecare obiect se va regăsi exact acolo unde îți dorești.

Dar hai să-ți povestim câte ceva despre noi.

Radu Filip

Fondator

Radu Filip joacă un rol cheie în operarea și dezvoltarea Kamera.ro, conducând afacerea de peste 15 ani. Ca proprietar, el oferă o perspectivă unică și o direcție stabilă pentru creșterea studioului nostru de design interior.

El este responsabil pentru inovațiile și îmbunătățirile aduse serviciilor noastre, aplicând cu succes experiența sa în implementarea proiectelor și gestionarea bugetelor. Radu transformă conceptul unei locuințe estetice într-un plan acționabil, eficient și cât mai lipsit de complicații pentru clienți.

Având o educație în comunicare și relații publice, precum și experiență valoroasă în vânzarea de mobilier de birou de la un furnizor de top, Radu a fost mereu motivat să aducă precizie și transparență în domeniul designului de interior rezidențial, inspirat de abordarea sa din mediul B2B.

În cadrul proiectelor realizate de studio, prezența și managementul lui Radu sunt cruciale. Contribuția sa depășește sfera creativității, extinzându-se către coordonarea eficace a proiectelor pentru a asigura satisfacția clientului.

Aurelia Filip, antreprenoare și designer principal la Kamera.ro, și-a început incursiunea în designul de interior încă din timpul studiilor universitare, lucrând la restaurarea unei clădiri deosebite în centrul Bucureștiului alături de pictori și restauratori. Acest proiect nu doar că i-a oferit o bază solidă în design, dar i-a și deschis ochii către bogăția culturală ce înconjoară acest domeniu.

Lucrând ulterior într-un showroom de mobilier de mari dimensiuni, Aurelia a văzut designul ca pe un puzzle complex, plin de combinații infinite care provoacă mintea și creativitatea. A abordat această provocare cu multă determinare și a reușit să se distingă în domeniu de la o vârstă fragedă.

Împreună cu echipa ei, Aurelia a fost implicată în designul unor spații impresionante pentru evenimente, precum Ambasad’or Events – un proiect major care a redefinit standardele pentru evenimente în România și a stabilit noi tendințe în industrie.

A contribuit semnificativ la succesul altor locații precum Grădina Aristocrat Events, Chateau Blanc din Slatina, Glamour Events din Huși, Bellisimo Grande din Buzău și Casa Românească din Hațeg, ajutând la transformarea acestora într-un mod natural.

Pentru Domeniile Safica, a proiectat un design revoluționar pentru un cort de evenimente, renunțând la tradiționalul cort alb cu drapaje pentru un stil industrial, completat de elemente naturale, creând astfel un spațiu unic.

De asemenea, a abordat cu entuziasm proiectele pentru restaurante și cafenele, un domeniu unde creativitatea ei a fost constant pusă la încercare. Locații precum Bemolle Café, B3ton și Bryo Appetite sunt mărturie a capacității ei de a crea spații versatile și pline de personalitate.

În ultimii doi ani, a finalizat sute de proiecte rezidențiale, lucrând la amenajarea a 600 de camere pentru 350 de clienți, extinzându-și portofoliul pe peste 100,000 de metri pătrați de spații proiectate cu dedicare în cei 15 ani de activitate la Houseline. Aceasta reprezintă baza solidă de pe care Kamera.ro își construiește povestea.

Aurelia Filip

Fondator

Kubra Akarsu

Designer

Suntem încântați să vă prezentăm pe Kubra Akarsu, partenera noastră remarcabilă în designul interior, cu rădăcini adânc înfipte în frumosul și vibrantul Istanbul, Turcia. Cu o educație solidă, începută la prestigioasa Facultate de Arhitectură a Universității Kokaeli, Kubra a reușit să îmbine cu măiestrie elementele tradiționale cu cele contemporane în creațiile sale.

Într-o carieră plină de pasiune și dedicație, Kubra a adus un suflu nou în domeniul arhitecturii de interior, lucrând atât în Turcia, cât și în România. Experiența sa vastă în companii de top din industria de arhitectură și design de interior evidențiază nu doar abilitățile sale remarcabile de designer, ci și competențele excepționale de Project Management. Fiecare proiect în care este implicată devine o poveste de succes, grație abordării sale meticuloase și angajamentului neclintit.

Kubra se distinge prin talentul ei nativ în design și capacitatea sa de a oferi soluții inedite, îmbogățite de profunda ei înțelegere a culturii orientale. Această perspectivă unică îi permite să creeze spații care nu doar că răspund nevoilor funcționale, dar și să aducă în prim-plan elemente de design care reflectă o armonie culturală și estetică remarcabilă.

O colaborare cu Kubra Akarsu înseamnă mai mult decât un parteneriat profesional; este o călătorie în lumea creativității fără limite, unde visele și viziunile devin realitate. Fiecare proiect este tratat cu o atenție deosebită la detalii, iar pasiunea și talentul ei se reflectă în fiecare spațiu pe care îl transformă. Împreună, urmărim să creăm nu doar spații frumoase, ci veritabile opere de artă care să îmbogățească viețile clienților noștri.

Despre noi

Bine ai venit la Kamera.ro, visul Aureliei și al lui Radu Filip, crescut din dragostea pentru design de la Houseline.ro din 2007. Pasionați de amenajări calde pentru case și spații comerciale, ne mândrim cu peste 700 de spații transformate în ultimii trei ani. Descoperă Proiectul nostru rezidențial cu preț fix, unde confortul întâlnește eleganța. Haide să dăm viață împreună visului tău de Acasă! Alătură-te comunității noastre!

Link-uri Utile:

Termeni și condiții

Cookies

GDPR

ANPC

SOL

rețele Sociale

Copyright © 2024 KAMERA: DE DESIGN