BOUTIQUE

APEL DE DESCOPERIRE

„15 minute de flirt cu designul” – Un apel rapid de 15 minute în care vei avea ocazia să-ți măsori compatibilitatea cu designerul nostru. E ca un speed dating, dar în loc să găsești jumătatea, găsești calea spre casa visurilor tale.

COST: 0 RON

Stabilim detaliile pe baza dorințelor tale și definim conceptul de design.

DESIGN RAPID

„Design pe repede înainte” – Gata pentru un maraton de design? Aceasta include un interviu de o oră, timp în care vei primi recomandări de obiecte, scheme și coduri de culoare. Un fel de „Fast & Furious”, dar fără mașini și cu mai mult stil.

COST: 400 RON

Validăm cu tine soluțiile de design găsite.

PASTREAZA-L SIMPLU

„Simplu ca bună ziua” – Aici începem cu un interviu cu designerul, după care trecem la moodboard. Este ca și cum ai face o plimbare în parc, dar în loc de parc, este casa ta, și în loc de plimbare, este design-ul interior.

COST: 800 RON

Desenăm 3d și 2d camera ta cu designul nostru.

PASTREAZA-L FUNCȚIONAL

„Funcțional, dar cu stil” – Pe lângă interviu și moodboard, adăugăm randări fotorealiste, planuri 2D pentru mobilare cu mobila standard din magazine, plus listele alea esențiale de cumpărături. Practic, este ca și cum ai lua tot ce e bun din „Pastreaza-l Simplu” și ai adăuga niște vitamine pentru design.

COST: 1150 RON

Edităm lista de cumpărături.

ȚINE-NE OCUPAȚI

„Dă-ne de lucru, ne place!” – Acest pachet include tot de la „Păstrează-l Funcțional”, plus schițe pentru mobilier la comandă și instalațiile electrice și sanitare. Este pachetul pentru cei care vor să ne țină pe jar, oferindu-ne șansa de a ne juca cu toate jucăriile din cutia de design.

COST: 1350 RON

Comandăm pentru tine mobila și decorațiunile din portofoliul nostru și te asistăm la celelalte achiziții.

PASTREAZA-L TEHNIC

„Ținem linia tehnică” – Exclusiv pentru cei din București și împrejurimi, venim la tine pentru măsurători precise. Imaginează-ți că suntem niște detectivi ai designului interior, cu ruleta în loc de lupă, gata să descoperim misterul spațiului tău.

COST: 500 RON

Începe acum

Despre noi

Bine ai venit la Kamera.ro, visul Aureliei și al lui Radu Filip, crescut din dragostea pentru design de la Houseline.ro din 2007. Pasionați de amenajări calde pentru case și spații comerciale, ne mândrim cu peste 700 de spații transformate în ultimii trei ani. Descoperă Proiectul nostru rezidențial cu preț fix, unde confortul întâlnește eleganța. Haide să dăm viață împreună visului tău de Acasă! Alătură-te comunității noastre!

Link-uri Utile:

Termeni și condiții

Cookies

GDPR

ANPC

SOL

rețele Sociale

Copyright © 2024 KAMERA: DE DESIGN