Kamera: stil modern MS residence

Proiectul Living albastru este parte a unei locuinte elegante si functionale.  De la primele discuții am înțeles nevoia beneficiarului de a realiza un spațiu cu finisaje și produse durabile, depozitări generoase și valorificarea spațiului existent Elegant, simplu, luminous si cu un accent de culoare au fost cerintele beneficiailor.

Am preluat spațiul în stadiu finalizat şi curat, cu parchet şi pereţi vopsiţi alb, băile finisate şi echipate, necesitând doar mici modificări din partea noastră. Partea de şantier a presupus doar completări la instalaţia electrică, nuanţarea şi vopsirea pereţilor de accent.

Pentru a crea o separare între living și dinning am propus un riflaj parțial despărțitor. În plus, am dublat ideea de intimitate printr-o draperie din catifea albastru regal, adăugând culoare, textură și mișcare spațiului. Canapeaua era deja existenta in spatiu, asa ca accentele de culoare le-am legat de aceasta.

Rezultatul final s-a conturat într-o casa cocheta cu un mix de sofisticare si simplitate o casa care le-a placut tare mult beneficiarilor.

KAMERA:

HOME
E-DESIGN
PREȚ

Newsletter

Copyright © 2024 KAMERA: DE DESIGN