De ce să alegi piese de mobilier la comandă – dorințele tale prind viață. Momentul în care alegem să ne mutăm într-o nouă casă este unul foarte important pentru oricare dintre noi, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punctul de vedere al responsabilității. Cu siguranță ne simțim foarte fericiți atunci când achiziționăm un apartament sau o casă, pe care le putem amenaja exact așa cum ne dorim. Deși majoritatea persoanelor aleg piese de mobilier deja existente pe site-uri sau în magazine, unele persoane optează pentru mobilă făcută la comandă, pentru a fi siguri că totul este exact așa cum își doresc.

Diferența dintre mobilierul la comandă și mobilierul existent în cataloage

Atunci când începem să căutăm mobila pe care o vom pune în casă petrecem extrem de mult timp căutând piesele perfecte, iar de multe ori nu găsim ceva care să ne impresioneze în totalitate, ceva la care să ne uităm și să spunem “asta îmi doresc”. Așadar, vom scăpa de acest lucru atunci când alegem să cumpărăm piese făcute la comandă, special pentru noi, fix pe gusturile noastre. Deși prețul este mai ridicat în cazul mobilei pe comandă, avem și mai multe avantaje. Printre acestea, putem enumera timpul mai mic de a alege și satisfacția mai mare atunci când avem ceea ce ne dorim. Din acest fapt putem trage concluzia că merită să alegem piesele de mobilier la comandă în detrimentul celor din magazine.

Cum ne hotărâm la piesele pe care le vom comanda?

Dacă ești o persoană creativă și știi deja ce îți dorești, atunci poți să faci schițe, desene și să le furnizezi firmei care va construe mobilierul, adăugând toate detaliile necesare, cum ar fi mărimile de care ai nevoie, culoarea, forma și așa mai departe. Este foarte important să oferi firmei toate informațiile pentru a fi sigur că vei primi cee ace ți-ai imaginat. Dacă nu te pricepi la desen, dar totuși îți poți imagina cum vrei să arate mobila din casa ta, poți apela la cineva priceput care să îți pună ideile pe foaie. Dacă nu te pricep nici la desen și nu ești nici o persoană prea creative, atunci poți apela la un designer de interior care să îți dea câteva idei, iar tu vei alege cea care consideri că ți se potrivește. Un designer de interior este specializat pe asemenea lucruri, așadar cu siguranță îți va oferi doar idei care se potrivesc cu casa ta, căci trebuie luate în calcul multe lucruri. Acesta va avea în evidență spațiul de care dispui, culorile care se potrivesc în încăperile din casa ta și stilul ales. Dacă tu vei vrea ca fiecare piesă să aibă o altă culoare, acesta îți va explica de ce nu este în regulă. Nu te grăbi atunci când trimiți schițele, asigură-te că ai finisat cu atenție tot ce este nevoie, asta dacă vrei ca piesele primate să fie pe placul tău cu adevărat.

De ce să alegem piese de mobilier la comandă

Este evident că atunci când ne mutăm într-o casă nouă avem anumite dorințe, iar piesele de mobilier la comandă ne pot îndeplini aceste dorințe. Imaginează-ți cum te vei simți când vei intra în casă și vei vedea totul amenajat așa cum îți place. Vei simți că este căminul tău și îți va face o mare plăcere să petreci timp acolo, te vei simți confortabil. Pe lângă asta, piesele vor fi unicat, iar toți cei care îți vor trece pragul vor fi uimiți de alegerile tale și poate chiar se vor inspira din alegerile tale, atunci când vor avea nevoie de mobilă.

Nu te grăbi, gândește-te bine și bucură-te atunci când primești piesele de mobilier pe comandă, căci sigur vei spune: Asta este exact ce mi-am dorit!